Drvos Osijek

Uređenje interijera i izrada namještaja po mjeri. Radimo kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, dječje sobe, uredski i ugostiteljski namještaj, ugradbene plakare i ormare. Drvos Osijek - namještaj po mjeri. Dizajniramo i izrađujemo moderan namještaj po mjeri, funkcionalno i estetski prilagođen Vašem prostoru. (drvos.hr)

Veluneks promet d.o.o.

VELUNEKS u svojoj proizvodnji oblikuje proizvode od Corian i LG HI-MACS. To su višestruko upotrebljivi materijali za raznovrsnu upotrebu u raznim sektorima. U kući, gdje je sve i započelo, od njih stvaramo prekrasne kuhinje, kupaonice i namještaj. Tvrtka u svojoj ponudi ima i program suhe gradnje austrijske tvrtke Knauf. (veluneks.hr)

Stolarija Hrast

Stolarija HRAST - stolarski obrt za proizvodnju kreveta, ormara i ostalih proizvoda od drveta. Nudimo Vam široku paletu proizvoda od prirodnog drva i iverala uz velik izbor boja i bajceva. Naši proizvodi su kreveti, ormari, kuhinje, radni pultovi, garderobni ormari, stolovi, predsoblja te ostali proizvodi po Vašoj želji. (stolarija-hrast.hr)

Duplić kuhinje

Moderan život, visokog intenziteta pretvorilo je mjesto rada u prostor za druženje i komunikaciju te i uporabni predmeti moraju biti različiti i visoko estetizirani. Slijedom toga kuhinje Duplić i Duplić daju dah vaše osobnosti i postaju središnji dio Vašeg doma, mjesto okuplajnja cijele obitelji u zajedničkim trenucima. (duplic-kuhinje.com)

Viktornamještaj

Viktornamještaj - Izrada i postavljanje namještaja prema Vašoj mjeri. Pomoći ćemo Vam pri odabiru najoptimalnijeg rješenja. Izrađujemo kuhinje, dnevne i spavaće sobe, dječje sobe, predsoblja, kupaonski namještaj... Ukratko sve za opremanje Vašeg stana ili kuće.

Pe-NI, salon

Salon namještaja Pe-NI smješten je u interijer centru SOLIDUM u salonu br. 18, prizemlje. Na našem prodajnom prostoru od preko 530 m2 naći ćete namještaj vrhunske kvalitete i dizajna koji nudimo u suradnji s našim talijanskim partnerom L'AMBIENTE. Kuhinje, garniture, spavaće sobe, dnevni boravci... (pe-ni.hr)

Subscribe