Opremiti stan, kuću ili poslovni prostor nikada nije bilo lakše, brže i jednostavnije. Devedeset različitih proizvođača, uvoznika i distributera u svojim salonima u Trgovačkom centru Solidum, na 40.000 m2 nude sve što Vam je potrebno za opremanje interijera različitih namjena.
Put do ostvarenja vaših snova nikada nije bio solidniji. Zaboravite lutanje od salona do salona, jer pod krovom "SOLIDUMA" čekaju Vas najveća imena stanovanja koja su na Vaše zadovoljstvo svoje umijeće udružila u "SOLIDUMU". Posjetite nas i učinite svoj dom ljepšim i ugodnijim, inspirirajte se s nama jer... "Sve što Vam padne na um... ima "SOLIDUM".

Solidum se smjestio nekoliko stotina metara dalje od Kike. To je trgovački centar specijaliziran za uređenje i opremanje životnog prostora. U Solidumu se nalazi nekoliko desetaka specijaliziranih salona namještaja, rasvjete i kućanskih uređaja. Svaki od njih djeluje samostalno ali opet svi zajedno čine cjelovitu ponudu. Izbor namještaja kao i cijene kreću se od vrlo povoljnog do skupog, ali ovisi o tome što želite.
Saznajte više na www.solidum.hr

Interijer centar SOLIDUM
10000 Zagreb, Škorpikova 11,
Tel: 3794-003, 3794-015
Fax: 3498-715

Trgovački

Subscribe